Vectura storsatsar med en rad nyrekryteringar

May 6, 2020

Vectura Fastigheter har stora tillväxtplaner inom samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter. Innovationscentret Forskaren i Hagastaden Stockholm är ett av de projekt som satsningen berör.

Fastighetsbolaget Vectura stärker organisationen med en rad nyrekryteringar för att accelerera tillväxten. Samtidigt lanseras en ny visuell identitet och hemsida. 

– Vi bygger nu Vectura 2.0, ett bolag som agerar långsiktigt hållbart, ligger i framkant inom våra segment och bidrar till utveckling inom branschen och samhället i stort. Med nytänkande och god kännedom samt fortsatta rekryteringar och en fokuserad tillväxtstrategi läggs nu grunden för att ta nästa steg som bolag, säger Joel Ambré, VD på Vectura.

Ett av de projekt som ingår i tillväxtstrategin är Forskaren, som ska bli Stockholms världsledande Life Science-center. Utöver en rad nya tillskott i Vecturas ledningsgrupp har även Sherko Eliassi rekryteras till Forskaren som projektledare och David Nilsson anslutit som affärsutvecklare.

– Vi bidrar till att en vetenskapsstad växer fram i Hagastaden med oändliga möjligheter till utbyte och samarbete inom Life Science. Vecturas långsiktiga satsningar gör att Forskaren kan bli ännu starkare som innovationspartner och ett nav för kreativa samarbeten, säger Micael Averborg, Affärsenhetschef Kommersiella fastigheter på Vectura.

Stockholms nya Life Science center

Flytta in i Forskaren! Låt affären och idéerna växa i en miljö som gjord för kreativitet, innovation och framsteg.