Om Vectura

Vectura är ett fastighetsbolag som ägs av Patricia Industries, en del av Investor AB

Vi fokuserar på segmenten samhällsfastigheter, kontor och hotell. Med vår koppling till Wallenbergssfärens stiftelser har vi ett unikt historiskt engagemang i medicinsk vetenskaplig forskning.

Som en del av vår affärsidé att utveckla, förvalta och äga hållbara, innovativa fastigheter arbetar vi i nära samverkan med de som berörs och ska trivas på plats i många år framöver. Besök vectura.se för att få reda på mer.

Vectura & Forskaren

I arbetet med Forskaren har vi involverat människor inom näringsliv, vård, forskning, arkitektur, konst och boende i området. Det är då det blir som bäst!

Engagerad

För oss är relationer A och O. Vi är engagerade och jobbar nära och tillsammans. För oss är det avgörande att vara insatta i våra hyresgästers verksamhet. Vi lyssnar, lär oss och utgår ifrån faktiska behov i allt vi gör.

Proktiva

Vi har stor kunskap om marknaden och är först på bollen. Vi delar med oss av vår erfarenhet, kompetens och utmanar våra hyresgäster. Vi vågar ta chanser, vi agerar och kommer med nya initiativ.

Nyskapande

Vi kommer från en annan bakgrund, mindre färgade av vår branschs traditioner. Vårt team identifierar utmaningar och hittar nya, relevanta och effektiva, sätt att lösa dem på. Vi tror att det alltid måste finnas ett bättre sätt.

Långsiktiga

Vi fokuserar på det som är långsiktigt hållbart genom att vara ledande inom klimat och cirkularitet, skapa innovation för människor och alltid vara ansvarstagande. För oss är det viktigt att satsa på projekt som gör skillnad.

Stockholms nya Life Science center

Flytta in i Forskaren! Låt affären och idéerna växa i en miljö som gjord för kreativitet, innovation och framsteg.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev