Kreativt kontor, nyskapande mötesplats

Bli en del av ett fulländat life science center

Arbetar ni inom life science och vill var en del av Forskarens community? Forskaren erbjuder co-working, hållbara kontor från 50 personer med stora våningsplan som möjliggör flexibilitet. Genom att boka ett möte med våra expertrådgivare redan idag har ni möjlighet till mer inflytande på utformningen av Forskaren utefter ditt företags behov.

Klar för inflyttning till Q4 2023

90% progress
90% progress

Flexibla arbetsplatser

24 000 m²

Kontor från

600 m²

Arbetsplatser

1 700

Upplev Forskaren

Våra olika våningar

Våra olika våningar

Är du intresserad av att bli en del av forskaren? Här kan du se en översikt av byggnadens olika våningsplan. Vi berättar gärna mer om vilka lokaler som är tillgängliga idag.

Din innovations- partner

En social mötesplats för nytänkare och innovatörer

Forskaren är en kreativ och social arena för talanger och innovatörer inom liv och hälsa. En plats där man möts delar idéer under en ett frukostseminarium, i lunchrestaurangen eller på en after work.

Forskaren är mötesplatsen för 1 700 medarbetare som erbjuder 24 000 kvm flexibla kontor, co-working, gemensamma ytor, plats för events, föreläsningar, utställningar och konst. Här finns plats för både små och stora organisationer som vill erbjuda en spännande vardag för sina medarbetare.

Väx i Hagastadens hjärta

En nod för näringsliv, akademi och forskning

Forskaren ligger mitt i hjärtat av världens främsta områden för life science – Hagastaden. En innerstadsdel där Stockholm och Solna möts. Inom en radie om fem kilometer finns hälften av regionens life scienceföretag. Här bedrivs också världsledande utbildning och forskning vid Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset.

På Hagaplan 1 bjuder Forskaren in yrkesverksamma såväl som en nyfiken allmänhet. Hit kan man enkelt ta sig med buss, pendeltåg och den nya gula tunnelbanelinjen. Huset har access till Hagastadens parkeringsgarage och för den som vill ta cykeln erbjuder Forskaren 400 cykelparkeringar.

Det hållbara runda huset

Ett hus som vill väl för människa och klimat

I Forskaren skapar vi inomhusmiljöer som bidrar till bättre hälsa och välbefinnande. Det gör vi delvis genom att WELL-certifiera huset. WELL ställer krav på områden som luft, ljus, kost, material och rörelse.

Vi arbetar långsiktigt för att bidra i klimatfrågan. Vi väljer material som ger lägre CO2-utsläpp i värdekedjan, vi minskar energibehovet genom solceller på taket och vi certifierar byggnaden enligt högsta nivån LEED Platinum.

Vetenskap för alla med Tekniska

Öppna dörrar, öppna sinnen

Gatuplanet i Forskaren kommer vara öppet för allmänheten och erbjuda event, föreläsningar och utställningar som utmanar våra invanda idéer och föreställningar. Tekniska museet kommer öppna en ny plats för att visualisera svensk forskning. Här är alla som är nyfikna på och vill veta mer om life science välkomna. Det pulserade gatuplanet kommer även erbjuda det senaste inom smart mat och dryck som kommer bidra till en modern mötesplats kring vetenskap.

När vi får gäster, när det kommer nobelprisvinnare till campus kanske detta är den första platsen vi bjuder in dem till.

Ole Petter Ottersen Rektor

Urban Deli, Forskaren

Framtidens mat och matens framtid står alltid på menyn i våra restauranger. I Forskaren kommer du ges möjligheten att äta mat som är bra både för din själ och planeten. Maten kommer presenteras av Urban Deli i deras 1 500 kvm restaurang, saluhall och deli.

Co-working

Vill du vara en del av Forskarens Community? Här är platsen för start-ups såväl som bolaget med stora ambitioner eller tillväxtplaner! Dela kunskap och delta i evenemang tillsammans med andra framstående bolag på Forskaren.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev